HelloBello Cadeaubon

Het perfecte cadeau als je iemand zelf wilt laten kiezen uit een uniek assortiment baby- en peuterartikelen.

Je wilt een mooi (kraam)cadeau geven, maar… je kunt niet kiezen, je hebt een beperkt bedrag beschikbaar of je wilt niet van de ene naar de andere winkel rennen? Kies dan voor de HelloBello Cadeaubon en laat hem thuis bezorgen. De persoon die je wilt verwennen, kan zo zelf het perfecte cadeau uitkiezen uit ons unieke assortiment baby- en peuterartikelen.

De HelloBello Cadeaubon is verkrijgbaar in de volgende bonwaarden:

 € 10,00 / € 25,00 / € 50,00 / € 75,00 / € 100,00.

 

Geef hiernaast de bonwaarde van je keuze aan. Het bedrag tussen haakjes telt de 'kassa'  automatisch bij het basisbedrag van € 10,00 op (voorbeeld: voor een bon van € 25,00 betaal je € 10,00 + € 15,00).

 

Hoe wisselt de ontvanger de cadeaubon in?
De
HelloBello Cadeaubon kan uitsluitend bij www.hellobello.nl worden ingewisseld tegen goederen. Als iemand een bon wil besteden, kan dit door bij de bestelling in het opmerkingenveld het nummer en de waarde van de bon door te geven. Wij trekken de waarde van het totaalbedrag af en de besteller krijgt een e-mail met het te betalen bedrag. De waarde van de bon dient in één keer besteed te worden. De bon is niet inwisselbaar tegen contant geld. De cadeaubon is één jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.