BEABA Tafelhoekbeschermers

Set van vier kleurrijke tafelhoekbeschermers voorkomt dat je kindje zich bezeert aan tafelhoeken of scherpe punten van andere meubels.

Je kindje trekt zich op aan de tafel, loopt langs de tafel of loopt los rond de tafel, maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Of eigenlijk een ongelukje wordt vaak veroorzaakt door een klein hoekje. Omdat het evenwichtsgevoel van je kindje nog niet goed ontwikkeld is, valt hij nog veel, zeker als hij moe is. De kans dat hij zich bezeerd aan een tafel- of andere meubelpunt is dus groot. Met de BEABA tafelhoekbeschermers op de hoeken van je tafel voorkom je dat je kindje zich bezeert aan de scherpe punt.  De tafelhoekbeschermers zijn vervaardigd uit soepel kunststof om schokken op te vangen. Bevestigen doet u eenvoudig met het extra sterke, dubbelzijdige kleefband.

 

Tip:

Wanneer je kindje nog kruipt, kan hij zich bezeren aan de onderkant van de tafel. Door de tafelbeschermer op zijn kop aan de tafelpunt te bevestigen (dus aan de onderzijde), voorkom je dat je kindje zijn of haar hoofdje stoot. Wanneer je kindje loopt, kun je de tafelhoekbeschermer vervolgens aan de bovenzijde van de tafelpunt bevestigen.